Over ons

De toereikende Hand

Door omstandigheden kan het zomaar gebeuren dat u gedwongen wordt uw financiële administratie uit handen te geven. Wij van bewindvoeringsbureau De toereikende Hand weten hoe ingrijpend dit kan zijn. Uw financiële situatie bepaalt echter voor een groot deel ook uw leven. Daarom kijken wij samen met u naar de mogelijkheden om uw financiële situatie weer op orde te krijgen. Dat doen wij altijd vol respect en zonder wijzend vingertje. Samen met u kijken wij graag naar de toekomst en hoe u uw geldzaken weer op orde kunt krijgen.

Vertrouwen

Bewindvoeringsbureau De toereikende Hand vindt het heel belangrijk om helder en open met u te communiceren. U geeft immers uw geldzaken tijdelijk uit handen en daar gaan wij zorgvuldig mee om. Door duidelijk met u en samenwerkende partijen te communiceren, kunnen wij u het beste helpen. Dat geeft u helderheid en wij geven u hier vertrouwen voor terug.

Persoonlijk

Persoonlijk contact staat bij ons voorop. Wij realiseren ons dat achter iedere e-mail, ieder telefoongesprek iemand staat met een vraag of een wens. Wij reageren snel en zorgen ervoor dat wij goed bereikbaar zijn.

Wij hebben oprechte aandacht en interesse voor u en de aanleiding van het contact. Wij luisteren naar u en denken in oplossingen.

Bewindvoeringsbureau De Toereikende Hand

Waarom Bewindvoeringsbureau De toereikende Hand

Eerlijkheid

Vertrouwen

Behulpzaamheid

Cliënt staat centraal

Respect

Missie en Visie

U als cliënt staat bij ons voorop. Door het creëren van financiële rust, zal uw levenskwaliteit verbeteren. We willen u ontzorgen door inkomsten te optimaliseren, uitgaven te minimaliseren en eventueel hulp in te schakelen voor u als dat nodig is.

Wij streven altijd naar een klantgerichte oplossing, ook als deze niet voor de hand ligt. Wij zetten een stapje extra voor onze cliënt. Wij willen er zijn voor alle mensen, die om uiteenlopende redenen begeleiding nodig hebben voor hun financiën en persoonlijke zaken. Dit doen we niet alleen door klantgericht, maar ook door mensgericht te zijn.

Samen vinden wij de juiste weg!